Ексклюзиви
четвер, 04 квітня 2013 16:55

Корчинський: "Проблема України не в тому, що вона не має опозиції, а в тому що в неї нема підпілля"

Корчинський: "Проблема України не в тому, що вона не має опозиції, а в тому що в неї нема підпілля"
Дмитро Корчинський. Фото: gazetavv.com

Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський вважає, що опозиція не має власної думки, тому ситуація в країні не зміниться поки "незалежна вулична громадськість не скоординується та не порозумнішає".

Про це він написав в Facebook.

"Як з'ясувалося, опозиція, на відміну від регіоналів, не мала жодного плану дій. Ми всі нажаль мали рацію, коли підозрювали, що вони не знають, що робити. Вони досі нічого внятного не сказали своїм прихильникам, ні до чого їх не закликали", - написав він, додавши, що в опозиції "нема стратегії цієї боротьби, нема тактики боротьби, нема жодних намірів боротьби навіть на завтра, то може й боротьби нема?"

Окрім того, він наголосив, що можна вибачити те, що "вони не мають сил ( ми самі є слабкими ), проте, як вибачити те, що вони не мають думок? Втім, інших достатньо статусних опозиціонерів у нас нема".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проведення "регіоналами" засідання поза межами Ради — кримінальний злочин - Палій

За його словами, суспільство мусить порозумнішати: "Доведеться терпіти й підтримувати цих, доки незалежна вулична громадськість не скоординується, не набереться сил, не визначиться зі своїми власними вождями, зрештою, не порозумнішає. Проблема України не в тому, що вона не має опозиції, а в тому що в неї нема підпілля".

Зараз ви читаєте новину «Корчинський: "Проблема України не в тому, що вона не має опозиції, а в тому що в неї нема підпілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути