понеділок, 05 грудня 2016 16:09

Кононенко вважав Саакашвілі другом

Кононенко вважав Саакашвілі другом

Нардеп Ігор Кононенко прокоментував черговий "наїзд" з боку екс-глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі.

Раніше в інтерв'ю НВ Саакашвілі заявив, що свого часу позбувся найближчих друзів. Вчинити так само він радив і президентові Петру Порошенку.

"Ігор Кононенко його найближчий друг. І що? Я від таких найближчих людей свого часу позбавлявся. Я з ними міг посидіти, випити склянку води або келих вина, але не треба їх допускати до управління державою", - наголосив Саакашвілі.

Народний депутат Ігор Кононенко в коментарі "Главкому" підтвердив слова Саакашвілі.

"Так, у Міхеіла є така звичка позбавлятися друзів, і не тільки. Він дуже переживає, що його команда програла на виборах у Грузії і робить багато необдуманих вчинків і заяв. Ми покликали його в Україну як друга, який допоможе, набере політичної ваги і повернеться в рідну Грузію. На жаль, він програв і як людина амбітна вирішив боротися за владу в Україні, чим вкотре довів, що має звичку кидати друзів. Тепер він поповнив ряди популістів і заради ефірів і лайків буде лізти в конфлікти і коментувати все, що тільки можна. Далі буде більше. У нього був шанс щось зробити в Одесі, але, крім його особистого піару, там провал на всіх можливих напрямах", - зазначив Кононенко.

Раніше Саакашвілі заявляв, що Кононенко особисто керує позбавленням його українського громадянства. У відповідь на це Кононенко заявив: "Мені нічого не відомо про ситуацію з громадянством пана Саакашвілі. Щодо його звинувачень, я впевнений, що вони не перші й не останні. Будуть ще. Він - досвідчений гравець, популіст, давно "їздить" на темі корупції і зараз буде активно експлуатувати цю тему заради створення образу "борця з владою". Але, на жаль, він такий же представник команди влади, як і я, й інші гравці з оточення президента. З перших днів він також несе солідарну відповідальність за ситуацію в країні та в Одеській області зокрема".

Як повідомляли, 27 листопада в Києві екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі анонсував створення партії "Рух нових сил", яка буде боротися за владу в Україні.

"Ми починаємо кардинальну зміну влади в країні. У другу річницю невдалої роботи парламенту ми оголосимо наші вимоги і почнемо оновлення політичної еліти за допомогою кадрового резерву", - заявив Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Кононенко вважав Саакашвілі другом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути