понеділок, 18 березня 2013 14:59

Комуніст вимагає від Фаріон 100 тисяч гривень за моральну шкоду

Комуніст вимагає від Фаріон 100 тисяч гривень за моральну шкоду
Ірина Фаріон. Фото: telegraf.com.ua

Народний депутат України від КПУ, секретар Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Олександр Зубчевський подав позов до суду на "свободівка" Ірину Фаріон.

Комуніст вимагає стягнути з Ірини Фаріон 100 тисяч гривень морального збитку за образи на його адресу, що прозвучали публічно в засобах масової інформації з вуст націоналістки, повідомляє прес-служба КПУ.

За словами Олександра Зубчевського, зібрані численні докази хамства і образ, які лягли в основу позову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт переконаний, що акції опозиції - непродумані і шкідливі

"Це стосується друкованих ЗМІ, інтернет-видань, а також телевізійних виступів Ірини Фаріон, в яких вона з ентузіазмом хамила. Тепер настала черга їй відповісти за свої слова. Упевнений, що сума в 100 000 гривень цілком адекватна, а позов послужить хорошим уроком для "галичанської інтелігентки". У разі задоволення судом мого позову, в чому я анітрохи не сумніваюся, вся сума, визначена в якості відшкодування моральної шкоди, буде направлена ??в російськомовні школи Західної України і школи Запорізької області", - заявив Зубчевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не погано виховані" - Єфремов пообіцяв, що ПР не виганятиме Власенка із Ради

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народний депутат від партії ВО "Свобода" Ірина Фаріон має намір подати в суд на депутата від Компартії Олександра Зубчевського через його відмову говорити українською мовою під час засідання Комітету з питань науки і освіти. У свою чергу Олександр Зубчевський заявив про його позов.

Зараз ви читаєте новину «Комуніст вимагає від Фаріон 100 тисяч гривень за моральну шкоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

163

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути