четвер, 07 квітня 2016 08:52

Команда Саакашвілі звернулася до Порошенка через мера Одеси

Команда Саакашвілі звернулася до Порошенка через мера Одеси
Геннадій Труханов/news.pn

Одеська облдержадміністрація попросила президента Петра Порошенка перевірити наявність у мера міста Геннадія Труханова паспорта Російської Федерації.

Про це ідеться в офіційному зверненні ОДА.

"Одеська обласна державна адміністрація звертається до президента, як гаранта Конституції України, та керівників правоохоронних органів держави з проханням невідкладно провести перевірку достовірності розповсюджених ЗМІ відомостей, дати їм належну правову оцінку та про результати повідомити обласну державну адміністрацію й громадськість.

В свою чергу, Одеська обласна державна адміністрація також зобов'язується негайно повідомляти одеситів та мешканців області про результати перевірки достовірності розповсюджених відомостей", - ідеться в повідомленні.

У разі підтвердження інформації про подвійне громадянство Труханова, це свідчитиме про грубі порушення Конституції, антикорупційних, виборчих та інших актів законодавства Україних, наголосили в ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Першоквітневий жарт" - мер Одеси про своє російське громадянство

Раніше повідомлялося, що мер Одеси Геннадій Труханов та 28 депутатів міськради мають паспорти Російської Федерації. СБУ вже займається перевіркою цієї інформації.

Зараз ви читаєте новину «Команда Саакашвілі звернулася до Порошенка через мера Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути