середа, 12 березня 2014 15:35

Колону російських БТРів помітили на Київському шосе - ЗМІ

Колону російських БТРів помітили на Київському шосе - ЗМІ

Вчора, з 21:00 до 22:00, на ділянці траси від міста Балабаново до перетину з Калузькою об'їзною дорогою їхало до семи бронетранспортерів, а також кілька вантажних машин з військовими номерами.

Три БТРи їхали колоною у супроводі легкового автомобіля військової автоінспекції, решта - по одному, на деякій відстані один від одного. У районі руху колони на трасі утворився невеликий затор.

На даний момент, за даними сервісу "Яндекс.Затори", проблем з рухом на вказаній ділянці Київського шосе немає.

Інформація про військову техніку на трасі М3 з'явилася в соцмережах ще у вівторок вдень. Так, фотограф Денис Синяков повідомив на своїй сторінці у Facebook про колону приблизно з 30-ти БТРів і військових автомобілів в районі Обнінська. Як уточнює користувач твіттера @ Stas1605, трасою рухаються військові машини з кодом регіону Московської області на номерних знаках.

Вдень пересування техніки викликало затор. Про це зазначає портал Obninsk.name, публікуючи фотографії військових колон. Тим часом, заступник глави міських зборів Обнінська Володимир Наволокін заявив інтернет -виданню, що й раніше бачив бронетехніку на Київському шосе, однак закликав не пов'язувати її появу на трасі у вівторок з подіями в Україні .

Зараз ви читаєте новину «Колону російських БТРів помітили на Київському шосе - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути