пʼятниця, 20 березня 2015 18:13

Коломойського таки покарають через матюки проти журналіста

Коломойського таки покарають через матюки проти журналіста
Фото: www.volynnews.com

Президент України Петро Порошенко заявляє, що до кінця дня буде визначена міра стягнення відносно голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського за образливі висловлювання на адресу журналіста.

"Що стосується висловлювань, які допустив голова обласної держадміністрації Дніпропетровської області на адресу журналіста, я ще не отримував звернення комітету, але вранці доручив адміністрації президента отримати відповідне пояснення для того, щоб визначити стягнення, яке буде винесено голові адміністрації", - сказав Порошенко в п'ятницю в Києві, додавши, що до кінця дня міра стягнення буде визначена.

Нагадаємо, що голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський 20 березня в брутальній формі поспілкувався з журналістом Радіо Свобода Сергієм Андрушком. Інцидент трапився близько півночі біля офісу компанії "Укртранснафта", в якому розгорівся конфлікт, пов'язаний зі зміною керівника підприємства.

Коли після шести годин перебування у приміщенні Коломойський вийшов із офісу "Укртранснафти", журналіст запитав його, що чиновник робить уночі в офісі державного підприємства. У відповідь на це Ігор Коломойський обматюкав журналіста й запитав, чому той не цікавиться, як у компанію потрапили російські диверсанти.

Зараз ви читаєте новину «Коломойського таки покарають через матюки проти журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути