вівторок, 05 лютого 2013 17:26

Колесніков замовив собі персональний туалет у Раді
6

Фото: Фото: УП

Туалетна епідемія не обминула одного з найвпливовіших діячів Партії регіонів Бориса Колеснікова. Протягом канікул Верховної Ради в його службовому кабінеті відбувається термінове спорудження індивідуального санвузлу.

Про це пише Українська правда.

"Після втрати посади віце-прем'єра та міністра інфраструктури Колесніков зумів таки забрати в комуністів крісло голови транспортного комітету парламенту. Але вже місяць ви його не знайдете у парламенті. Тому що в його кабінеті триває ремонт відповідно до останніх тенденцій можновладної української моди", - йдеться у публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього міністра посадили за хабар

За словами журналістів, від них намагалися приховати, що ремонт відбувається у приміщеннях Колеснікова. Окрім того, виявилося, що Колесніков реально займатиме цілих п'ять приміщень.

Сам Колесніков у коментарі "Українській правді" заявив, що робить ремонт власним коштом. На запитання, навіщо йому індивідуальний санвузол, він сказав: "Я собі ніяких додаткових опцій не замовляв".

 

Зараз ви читаєте новину «Колесніков замовив собі персональний туалет у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути