середа, 08 травня 2013 18:42

"Колесніченка треба лікувати. Маємо справу з психічною патологією" - Кайда

"Колесніченка треба лікувати. Маємо справу з психічною патологією" - Кайда
Олексій Кайда Фото: provse.te.ua

Народний депутат від "Свободи" Олексій Кайда вважає,що "регіонала" Вадима Колесніченка потрібно лікувати.

"Мене серйозно непокоїть здоров'я депутата-"регіонала" Вадима Колесніченка. Якщо раніше я скептично ставився до заяв про явні ознаки психічного захворювання колеги-депутата, то зараз бачу, що Колесніченка таки треба серйозно лікувати. І чим раніше, тим краще для нього", – заявив Кайда.

Так він відреагував на чергову законодавчу ініціативу "регіонала", який зареєстрував у Верховній Раді законопроект про заборону реабілітації осіб та організацій, які боролися проти антигітлерівської коаліції. "Регіонал" каже, що такими організаціями були УПА, "Поліська січ" та українська дивізія "Галичина".

"Усе, де вживається слово "українське" Колесніченко радий би був заборонити. Мені насправді цікаво, чим згрішили його дід і прадід-українці, що їхній внук так ненавидить власний народ. Якби він був чистокровним росіянином, то я би ще якось його зрозумів. А ця людина виросла в Умані, там училася, починала працювати. Очевидно, ми маємо справу з психічною патологією. Бо здорова людина не сходитиме ядовитою слиною на власний народ та його історію", – впевнений "свободівець".

Колега Кайди Ігор Мірошниченко думає, що парламент не підтримає ініціативи Колесніченка.

"Колесніченко може реєструвати будь-що, але навіть "регіоналам" набридла його політика розділення та стравлювання людей в Україні. Зрозуміло, він виконує волю тих, хто в цьому зацікавлений – Кремля. Але Верховна Рада України не підтримає його потуги, бо там достатньо тверезомислячих людей", - сказав Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «"Колесніченка треба лікувати. Маємо справу з психічною патологією" - Кайда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

473

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути