середа, 13 листопада 2013 17:29

Кокс з Квасневським попросять для України ще "тиждень-півтора" часу - Немиря

Кокс з Квасневським попросять для України ще "тиждень-півтора" часу - Немиря

Представники спостережної місії Європарламенту Пет Кокс і Александр Квасневський сьогодні в Брюсселі запропонують подовжити свою місію в Україні на тиждень-півтора.

Про це народний депутат від фракції "Батьківщина" Григорій Немиря сказав в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Для того, щоб зберегти найостанніший шанс виконати цю обіцянку (ухвалити закон про лікування Тимошенко- ред.), місія Кокса і Квасневського підтвердила свій намір звернутися сьогодні ввечері до конференції президентів Європейського парламенту з пропозицією подовжити на тиждень-півтора їхню місію, щоб уже в вівторок знову повернутися до України, аби бути присутніми на пленарному засіданні Верховної Ради", – сказав Немиря.

За словами голови парламентського комітету з євроінтеграції, місія Кокса-Квасневського отримала чергові обіцянки від влади, яка запевнила, що має намір дати голоси за необхідні закони 19 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кокс з Квасневським дали Україні останнє попередження

"Сьогодні Кокс і Квасневський не зможуть надати позитивний звіт у Брюсселі по Україні. Але залишається ще можливість, остання, щоб наступного тижня, у вівторок, цей закон був проголосований і президент його підписав без затягувань, щоб уможливити підписання угоди", – наголосив депутат.

Нагадаємо, раніше опозиція попросила місію не давати у середу ввечері негативну оцінку Україні і почекати до 19 листопада.

Середа, 13 листопада була останнім шансом для прийняття цих трьох євроінтеграційних законопроектів перед оголошенням звіту місії Кокса-Квасьнєвського, який має відбутися цієї середи. Однак спікер Володимир Рибак закрив позачергове засідання без жодного голосування, зазначивши, що жоден із трьох законопроектів до розгляду не готовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На технічних кандидатів опоненти вже витратили майже мільйон - Романюк

18 листопада має відбутися Рада міністрів закордонних справ ЄС, яка базуючись на звіті місії Кокса-Квасьнєвського прийматиме рішення щодо підписання угоди про Асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Кокс з Квасневським попросять для України ще "тиждень-півтора" часу - Немиря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути