неділя, 09 жовтня 2016 22:36

Клімкін знає як діяти у випадку провалу "Мінську"

Клімкін знає як діяти у випадку провалу "Мінську"

Міністр закордонних справ Павло Клімкін розповів про дії України на випадок провалу переговорного процесу по Донбасу в Мінську.

"У мене є ідеї та сценарії, яким чином діяти далі. Але я впевнений, що ми йдемо правильним шляхом", - сказав він в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Нам потрібно змусити Росію виконати Мінськ. Росія намагатиметься дестабілізувати Україну. Спробує фрагментувати її, створювати тут певні політичні течії, партії", - додав Клімкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Невиконання Мінських домовленостей спричинить продовження санкцій " - Керрі

"Два фундаментальні напрями: перше - солідарність наших друзів і партнерів, і друге – зміцнення нашої демократії, допомагають тільки сильним", - резюмував глава МЗС.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкову угоду про розведення сил і засобів на Донбасі. Згідно з нею ОБСЄ здійснює "на постійній основі моніторинг та верифікацію процесу розведення сил і засобів на узгоджених ділянках розведення".

Три зони безпеки площею не менше 2 на 2 кв. км будуть створені в районі населених пунктів Золоте, Петровське та Станиця Луганська.

Зараз ви читаєте новину «Клімкін знає як діяти у випадку провалу "Мінську"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути