понеділок, 25 березня 2013 17:00

Кличку натякнули, що США й ЄС приймуть санкції проти українських посадовців

Кличку натякнули, що США й ЄС приймуть санкції проти українських посадовців
Ярослав Гінка. Фото: gazeta.ua

США й Європа приймуть санкції проти українських високопосадовців. Про це під час прес-конференції у Львові заявив нардеп від УДАРу Ярослав Гінка.

"Нещодавно Віталій Володимирович перебував у відрядженнях у США, де зустрічався із керівництвом держдепартаменту, сенаторами й впливовими експертами, а також зустрічався із президентом Польщі й державними діячами й керівництвом євроінституцій, - розповів Гінка. – Наша позиція дуже проста – за те, що відбувається сьогодні в країні відповідальність мають нести не прості громадяни України, а одна людина – це Віктор Янукович і його команда, тому ми вимагаємо і просимо у США й євроспільноти єдиного – застосування санкцій проти чиновників високого рівня, суддів, прокурорів, які вчинили злочин на території України з метою не допущення їх до демократичних країн світу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець" прийшов на прес-конференцію із шоломом спецназівця

Також УДАР хоче, щоб у європейських країнах провели розслідування про бізнеси вищеназваних категорій людей у демократичних країнах.

"Ми почули ствердну відповідь на питання чи будуть такі санкції, - сказав нардеп. – Зрозуміло, що ні Сполучені Штати, ні ЄС не скажуть так чи ні прямо. Але нам дали зрозуміти. Що такі санкції готуються найближчим часом, я думаю, що вони будуть застосовані. Бо усі уже бачать, що тягнути нема куди й треба негайно приймати радикальні рішення".

Нагадаємо, лідер партії УДАР Віталій Кличко, перебуваючи в Брюсселі, заявив, що настав час персональних санкцій проти українських високопосадовців.

Зараз ви читаєте новину «Кличку натякнули, що США й ЄС приймуть санкції проти українських посадовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути