субота, 01 березня 2014 18:10

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

Кличко вимагає оголосити повну мобілізацію через агресію Росії в Криму

Кличко вимагає оголосити повну мобілізацію через агресію Росії в Криму
Фото: zn.ua

Лідер УДАРу Віталій Кличко звернувся до в.о. президента України Олександра Турчинова з вимогою щодо необхідності терміново направити заяву до ООН про невідкладне скликання Ради Безпеки ООН в зв'язку з агресією Росії проти України.

ПРо це йдеться у повідомленні прес-служби УДАРу, пише УП.

Також Кличко наполягає на терміновому скликанні і проведенні сесії Верховної Ради, на якому депутати мають розглянути питання денонсації Угоди про перебування Чорноморського флоту в Криму.

"Український парламент також має звернутися до керівників держав-гарантів безпеки України терміново виконати свої міжнародні зобов'язання згідно Будапештського меморандуму. І зупинити агресію з боку Росії проти суверенної України. Верховна Рада має доручити Верховному головнокомандувачу оголосити повну мобілізацію у зв'язку з початком агресії проти України", - підкреслив Кличко.

Як відомо, раніше Рада Федерації РФ підтримала звернення президента РФ Володимира Путіна про застосування Збройних сил РФ на території АР Крим.

Зараз ви читаєте новину «Кличко вимагає оголосити повну мобілізацію через агресію Росії в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути