понеділок, 09 грудня 2013 17:31

Кличко пообіцяв, що лідери опозиції будуть всю ніч на Майдані

Кличко пообіцяв, що лідери опозиції будуть всю ніч на Майдані
Фото: pollittech.og

Лідер УДАРу Володимир Кличко заявляє, що лідери опозиції будуть з мітингарями на Майдані "до перемоги"

Про це повідомили у прес-службі УДАРу.

Опозиційні політики залишатимуться на Майдані разом з активістами і стоятимуть до перемоги. І закликають всіх небайдужих українців приєднуватися до мирного протесту в центрі Києва. Про це Кличко на брифінгу в Штабі національного спротиву.

"Вчора вийшло близько мільйона українців висловити своє прагнення жити у вільній країні. Нам, представникам політичних партій, люди делегували повноваження відстоювати їхні інтереси, і ми залишаємось з людьми на Майдані до перемоги. І вимагаємо від Президента виконати наші вимоги:  звільнити затриманих активістів, покарати винних у побитті мітингувальників і відправити уряд Азарова у відставку", - сказав  Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк, Кличко і Тягнибок дали настанови, як боронити Євромайдан від силовиків

Він наголосив, що будь-які подальші перемовини з владою, як неодноразово заявляли представники опозиції, можлива тільки після виконання вимог людей.

Лідер "УДАРу" повідомив, що влада посередництвом силовиків намагається залякати мирних активістів. "У ці хвилини спостерігається велике скупчення представників спецпідрозділу Беркут в центрі,  які оточують наші пікети на вулиці Шовковичній, Лютеранській, у Кріпосному провулку. Ми бачимо дуже багато представників МВС, які озброєні щитами і дубинками. Заблокували метро. Кажуть людям, що буде відбуватися штурм. Хочуть залякати людей, щоби вони не приходили і не висловлювали свою позицію. Але ми не піддаємося на тиск і провокації і продовжуємо нашу мирну акцію.", - сказав Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко пообіцяв, що лідери опозиції будуть всю ніч на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути