Ексклюзиви
четвер, 24 жовтня 2013 16:48

Кличко йде в президенти

Кличко йде в президенти
Віталій Кличко. Фото: Віктор Чумак

Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив про намір балотуватися в президенти України.

Про це він заявив під час вечірнього засідання Верховної Ради в четвер.

"Те, що відбувається на сьогоднішній день в парламенті з текстами законів, до яких мають пряме відношення провладні депутати, я хочу заявити, що цим мене не залякати і не зупинити. Щоб припинити різноманітні домисли і спроби розправитися зі мною, як з можливим кандидатом, я хочу заявити: я балотуюся у президенти", - сказав Кличко.

"Все, що відбувається зі мною, робиться як з суперником Віктора Януковича. Сьогодні змінами до податкового кодексу влада намагається знищити своїх політичних конкурентів. Вони тихенько заховали в проект податкового кодексу поправку, яка абсолютно має політичний контекст і спрямована особисто проти мене як ймовірного кандидата в президенти", - зазначив він.

"Але це не є порушенням українського законодавства і мого українського громадянства. Я - громадянин України з моменту проголошення незалежності нашої держави і завжди ним буду",- підкреслив Кличко.

"Зараз, намагаючись не допустити мене до участі у президентських виборах, через статтю у податковому кодексі мене фактично намагаються позбавити громадянства України. Це ж нонсенс і цинічне шахрайство. Не вийде!" – наголосив він.

Він також звинуватив владу у тому, що вона "підняла нову хвилю бруду і провокацій проти мене".

"Спочатку запустили брехню, нібито мій брат взяв інше громадянство, вчора і сьогодні з'явилися брудні і брехливі листівки в столичному метро і в Криму. Хочу ще раз наголосити: мене цим не зупинити і не залякати", - сказав Кличко.

Він додав, що Партія регіонів хоче блокування роботи парламенту і провокує  це, щоб руками опозиції зірвати євроінтеграцію України.

"Не дочекаються! Парламент працюватиме, незважаючи на всі шахрайські номери влади. Євроінтеграція - це наш стратегічний вибір і ми доб'ємося його реалізації", - підкреслив Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко йде в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

373

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути