субота, 27 червня 2015 16:00

Кличко хоче замінити жеки одним супер-жеком монополістом — Гацько

Кличко хоче замінити жеки одним супер-жеком монополістом — Гацько
УНІАН

Мер Києва Віталій Кличко формує монополіста на ринку житлово-комунальних послуг столиці.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав депутат Київської міської ради Василь Гацько.

"Перш за все міському голові треба розрізняти органи самоорганізації населення і об'єднання співвласників багатокрвартирних будинків. Мабуть, він мав на увазі саме ОСББ, коли говорив, що вони мають замінити жеки. На жаль слова мера розходяться з діями. Бо на противагу жекам сьогодні приходить один великий супер-жек "Центр комунального сервісу". Кличко зі своєю командою формує монополіста на ринку житлово-комунальних послуг Києва. А от об'єднання співвласників міська влада якраз ніяк не підтримує", - сказав Василь Гацько.

За словами депутата, "Центр комунального сервісу" намагаються створити за рахунок оптимізації жеків. А в структурі і якості послуг нічого не міняється. Водночас влада зробила все, щоб дискредитувати ідею ОСББ.

"Якісна послуга з'являється як результат конкуренції. А поки в будинку сидить одна компанія, жек чи щось інше, і нема можливості її поміняти, конкуренція не з'явиться. За останні роки влада зробила все, щоб дискредитувати ОСББ. Героїчні люди, які створювали ці об'єднання, наштовхувалися на величезну кількість проблем. Треба створювати програми. Робити термомодернізацію будинків. За рахунок зекономлених грошей допомагати ОСББ", - вважає Гацько.

Нагадаємо, міський голова Києва заявив, що жеки мають піти в минуле. Альтернативою, мовляв, мають стати "органи самоорганізації населення".

Зараз ви читаєте новину «Кличко хоче замінити жеки одним супер-жеком монополістом — Гацько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути