пʼятниця, 01 лютого 2013 18:48

Кличко блокуватиме парламент, якщо не увімкнуть систему Рада-3

Кличко блокуватиме парламент, якщо не увімкнуть систему Рада-3
Віталій Кличко Фото: elektorat.te.ua

Партія Віталія Кличка "УДАР" пообіцяла блокувати роботу Верховної Ради до тих пір, поки не буде включена система Рада-3 і забезпечено персональне голосування депутатів.

"Верховна Рада зможе законно і легітимно працювати тільки тоді, коли кожен депутат голосуватиме особисто. Забезпечити таке голосування сьогодні може запровадження системи Рада-3 з сенсорною кнопкою. Розпорядження увімкнути цю систему повинен невідкладно підписати голова Верховної Ради Володимир Рибак", - йдеться в офіційному заяві партії.

В "УДАРі" вважають всі заяви про неготовність включити сенсорну кнопку через технічні проблеми безпідставними і неприйнятними.

"Якщо глава Верховної Ради не підпише такого розпорядження, він візьме на себе всю повноту відповідальності за беззаконня в парламенті і загострення політичної кризи. Спікер Рибак сам порушує закон, тому не має ні морального, ні політичного права очолювати парламент", - зазначено в заяві.

"Якщо не буде персонального голосування - парламент не буде працювати", - резюмували в "УДАРі".

Відзначимо, що раніше 30 січня фракція партії "УДАР" подала письмове звернення до парламенту щодо ініціювання питання про відкликання Рибака з посади спікера.

Зараз ви читаєте новину «Кличко блокуватиме парламент, якщо не увімкнуть систему Рада-3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути