понеділок, 26 вересня 2011 14:51

Ківалов не хоче ставати верховним суддею

Ківалов не хоче ставати верховним суддею

Голова парламентського Комітету з питань правосуддя Сергій Ківалов спростовує чутки про своє балотування на пост глави Верховного суду України.

"Теоретичні схеми, які вибудовують всякого роду коментатори, для реалізації такого плану досить громіздкі і далекі від абсолютної чистоти. Ті, хто поширює подібні чутки, займається провокацією і на рівному місці роздуває сенсацію", - сказав Ківалов у коментарі LB.ua.

Він заявив, що таких планів у нього немає, у тому числі й тому, що українська історія парламентаризму вже має зовсім недавній прецедент, коли один народний депутат (Василь Онопенко - ред.) протягом довгого часу поєднував посаду судді з депутатським мандатом, а в підсумку й став головою Верховного суду.

Ківалов додав, що збирається взяти участь у виборах до Верховної Ради в 2012 році.

"Причому незалежно чи будуть ці вибори проводитись за мажоритарною чи пропорційною системою. Сподіваюсь, що одесити мене підтримають у черговий раз", - сказав "регіонал".

Нагадаємо, 30 вересня Верховний суд розгляне питання про обрання голови ВСУ у зв'язку з тим, що у чинного голови Василя Онопенка закінчується термін повноважень. Тим часом він має намір знову виставити свою кандидатуру.

Зараз ви читаєте новину «Ківалов не хоче ставати верховним суддею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути