четвер, 08 вересня 2011 13:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кірєєв дозволив Тимошенко знайомитися зі справою лише 15 хвилин

Кірєєв дозволив Тимошенко знайомитися зі справою лише 15 хвилин

Головуючий в "газовому справі" відносно екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Родіон Кірєєв не надав Тимошенко та її захисту 2 дні для ознайомлення з долученими у четвер документами до справи.

На засіданні в четвер після долучення ряду матеріалів за клопотанням прокуратури, Тимошенко та її захист попросили суд надати їм час для того, щоб ознайомитися з цими документами, а також підготувати свої додаткові клопотання у зв'язку з появою цих матеріалів у справі. Зокрема, Тимошенко попросила суд дати 2 доби часу на це.

Натомість суд дав 15 хвилин часу і зробив технічну перерву для ознайомлення сторони звинувачення з клопотаннями, поданими захистом, і для ознайомлення захисту з матеріалами, долученими до справи.

Заявляючи клопотання, адвокат екс-прем'єра Олександр Плахотнюк зазначив, що захист наполягає на тому, щоб було зроблено запит до НАК "Нафтогаз Україна" і "Укртрансгаз" про надання бухгалтерської довідки про збитки при транспортуванні газу.

Адвокат Тимошенко Юрій Сухов, у свою чергу, додав, що захист просить допитати міністра юстиції України Олександра Лавриновича, а також його заступника на предмет того, яким чином до Мін'юсту потрапила економічна експертиза, проведена центром судових експертиз "Альтернатива" і давалося доручення на написання рецензій на цю експертизу. Також Сухов повідомив, що захист просить допитати керівників експертних установ Харкова та Дніпропетровська, які, власне, і робили ці рецензії.

Також захист заявив клопотання про допит слідчого Олександра Нечвоглода для "з'ясування законності джерел отриманої інформації" щодо інформації з прокуратури Російської Федерації щодо кримінальної справи стосовно Тимошенко.

Ці клопотання поки на обговорення не виносилися.

Зараз ви читаєте новину «Кірєєв дозволив Тимошенко знайомитися зі справою лише 15 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути