середа, 06 липня 2011 15:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кіреєв вигнав Тимошенко із Печерського суду

Кіреєв вигнав Тимошенко із Печерського суду

Суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кіреєв постановив видалити із судового залу засідань підсудну Юлію Тимошенко. Дія постанови поширюється лише на одне судове засідання.

Перед появою у судовому залі засідань судді Кіреєва Тимошенко заявила, що "у залі суду щойно ламали кістки і пробивали голови людям, які мирно намагались захистити залишки честі прогнилого правосуддя".

"Я думаю, що кожний, хто вчинив тут бійку, буде за це відповідати перед законом. І в першу чергу цей несуддя Кіреєв, який влаштував це побоїще. Крім того, це Янукович, який дав команду "Беркуту" з кійками та зброєю виходити на простих людей, які сидять у залі суду", - уточнила опозиціонерка.

За її словами, зараз під вікнами продовжують стояти "півтисячі озброєних до зубів "червоних беретів", які готові у будь-яку хвилину увірватись до залу і розправитись з людьми".

"Тепер нам треба зробити якомога швидше усе, щоб цю владу прибрати разом з озброєними до зубів і без мізків "вівчарками", яких вони випускають на людей", - закликала Тимошенко.

Разом з тим, коли суддя Кіреєв повернувся до залу засідань суду і проходив повз Тимошенко, вона назвала його нецензурним словом. На вимогу судді повторити це слово Тимошенко заявила вголос: "Я сказала, що ви - нелюд".

Як наслідок, спитавши думки сторони обвинувачення та сторони підзахисної, суд постановив: "У зв'язку з тим, що підсудна грубо порушила порядок у залі засідань, не дивлячись на неодноразові попередження та зауваження, видалити підсудну на одне судове засідання".

"Підсудна, залиште залу суду зараз!" - наказав Кіреєв Тимошенко і оголосив технічну перерву на 30 хвилин. Водночас екс-прем'єрка демонстративно залишилась сидіти на своєму місці.

Незабаром під натиском міліції, проте самостійно, Тимошенко залишила залу засідань Печерського суду.

Зараз ви читаєте новину «Кіреєв вигнав Тимошенко із Печерського суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути