середа, 07 грудня 2011 18:54

Кендзьору шкода, що українців у ВР захищають лише кілька депутатів

Кендзьору шкода, що українців у ВР захищають лише кілька депутатів

У партії "За Україну!" визнають, що не можуть подолати 5% прохідний бар'єр на наступних парламентських виборах, оскільки ця політична сила досить молода і "не розкручена".

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції НУ-НС, член політради "За Україну!" Ярослав Кендзьор, коментуючи останні соціологічні опитування, згідно яким до Верховної Ради потрапляють шість партій, але не його політсила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До наступної ВР проходять шість партій - опитування

"Партія "За Україну!" створена зовсім недавно. Ресурси у партії відсутні практично повністю. Вона не могла розкрутити себе як сила яскравого національно-демократичного спрямування", - зізнався Кендзьор.

Водночас політик наголосив, що лише його депутатська група та ще представники "Нашої України" у парламенті відстоюють інтереси українців.

"Якщо простежити діяльність депутатської групи "За Україну!" у парламенті, без перебільшення можна сказати, що окрім її членів та ще декількох депутатів від "Нашої України" - маю на увазі Андрія Парубія, Володю В'язівського і Карпука Володю - немає більше кому у ВР відстоювати суто українські пріоритети та ідеали", - відзначив нардеп.

"На жаль, аби розкрутитись, у нас немає доступу до засобів масової інформації. Мені, як людині, яка вже 21 рік у Верховній Раді, і як журналісту, це неприємно", - резюмував Кендзьор.

Зараз ви читаєте новину «Кендзьору шкода, що українців у ВР захищають лише кілька депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути