пʼятниця, 15 червня 2012 10:09

Карл Більдт: "Процес євроінтеграції України зупинений"

Карл Більдт: "Процес євроінтеграції України зупинений"
Карл Більдт каже, що все залежить від України. Фото: euroradio.by

Процес європейської інтеграції України зупинений, і подальший розвиток подій залежить від дій політичного керівництва України.

Про це у своєму блозі написав міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт за підсумками зустрічі зустрічі з послом Швеції в Україні 12 червня в Стокгольмі.

При цьому він не зміг спрогнозувати подальший розвиток подій, наголосивши, що ключ до розв'язання цієї ситуації в руках української влади.

"Разом із Польщею ми орієнтувалися на поліпшення і поглиблення в Україну європейської перспективи, але політичні і політизовані судові процеси в останні роки, на жаль, зупинили цей процес. Що буде далі, ми не знаємо. Ключ знаходиться у політичного керівництва України", - зазначив Більдт.

Нагадаємо, Президент Польщі Броніслав Коморовський раніше заявив, що доля угоди про асоціацію між Україною та ЄС залежить від проведення виборів.

Зараз ви читаєте новину «Карл Більдт: "Процес євроінтеграції України зупинений"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути