вівторок, 31 липня 2012 16:09

Карасьов переконаний, що настав час для чесних політиків

Карасьов переконаний, що настав час для чесних політиків
Вадим Карасьов вірить у шанси "Єдиного центру". Фото: www.ukrinform.ua

Один із лідерів партії "Єдиний центр", відомий політолог Вадим Карасьов переконаний, що ЄЦ може стати в авангарді процесів, які відбуваються у країні і світі.

Про це він сказав на з'їзді "Єдиного центру", який відбувся сьогодні у Києві.

"Назріває криза і кінець партії зверху і формування партії знизу, партії від людей. У цьому сенсі дуже важливо, що партія встояла від різних спокус об'єднання, тому що сьогодні немає з ким об'єднуватися — ні з владою, ні з опозицією. Треба об'єднуватися тільки з людьми, суспільством, громадою", - наголосив він.

Саме тому, підкреслив Карасьов, правильно, що ЄЦ іде на вибори окремо.

Він також додав: "Правильно іти не за партійним списком, а по округам, там де люди, там де реальне життя, а не закриті кулуарні партійні тусовки, які формують якісь непрозорі списки. Це стосується не тільки влади, а й опозиції".

"Як не дивно, змішана система, дає сьогодні шанс для тих партій, які сьогодні хочуть щирої розмови з людьми отримати, підтвердити своє місце в політиці, - підкреслив один із лідерів ЄЦ. - Підкуплювати виборців потрібно не продуктовими пакетами, а довірою, щирістю, чесністю, серйозністю розмовою із ними".

Він також переконаний, що у партії є привід з оптимізмом дивитися на майбутні вибори.

"Сьогодні час для чесних політиків, професійних. Сьогодні наш час не тільки в контексті виборчої кампанії, але й на довгострокову перспективу. Треба змобілізуватися, тому що, мені здається, період 2012-2015 ріку буде найбільш складним в історії української незалежності, коли старі структури будуть розсипатися, а нові створюватися", - вважає Карасьов.

Він додав: "Поки що немає критичної маси, яка створювала б нові структури життя. Тому ми маємо бути в авангарді цих процесів і подій. Для нас сьогодні важливо: зберегти Україну, захистити людей, змінити владу і забезпечити перемогу".

Зараз ви читаєте новину «Карасьов переконаний, що настав час для чесних політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути