четвер, 28 березня 2013 12:55

Каплін і Азаров подали в Генпрокуратуру взаємні звернення один на одного

Каплін і Азаров подали в Генпрокуратуру взаємні звернення один на одного
Азаров хоче притягнути Капліна до кримінальної відповідальності "за самоправство". Фото: tvi.ua

Народний депутат України Сергій Каплін (фракція УДАР) направив генеральному прокурору Віктору Пшонці депутатське звернення відносно прем'єр-міністра Миколи Азарова, який, на думку "ударівця", діє "проти народу України".

"Азаров проти народу України. Так можна було назвати вчорашнє засідання уряду. Наказ охоронцям розправитися з нардепом від опозиції, небажання відкрити людям правду про винних у наслідках сніжної негоди, негідна і зухвала поведінка прем'єра, ігнорування діалогу з парламентом тощо. Азаров фактично блокує співробітництво уряду з парламентом. Єдине - він не носить реглан із написом "кєрую особісто", - цитує Капліна його прес-служба у четвер.

Депутат підкреслив: "Я продовжу контролювати роботу Азарова як прем'єра, як політика, як чиновника, як громадянина. Йому не вдасться знищити парламент, ми ж зможемо звільнити від нього Україну. Я вже направив депутатське звернення до генпрокурора, таке ж звернення направить наша фракція та її лідер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко побачив склад злочину у діях Азарова відносно Капліна

Водночас, згідно з інформацією, яку Капліну передав депутат із фракції "Свобода" Едуард Леонов, присутній на засіданні Кабінету міністрів у середу, міністр освіти і науки Дмитро Табачник і голова МВС Віталій Захарченко "підняли питання про притягнення Сергія Капліна до кримінальної відповідальності за самоправство".

За інформацією прес-служби Капліна, Азаров звернувся до заступника генпрокурора, який перебував на засіданні, з вимогою дати правову оцінку поведінці депутатів. Потім було ухвалено рішення, що прем'єр подасть запит до Генпрокуратури і "далі продовжать справу проти Капліна".

Нагадаємо, у середу прем'єр-міністр Азаров доручив охороні вивести порушника порядку на засіданні уряду опозиційного народного депутата (фракція УДАР) Капліна.

Зараз ви читаєте новину «Каплін і Азаров подали в Генпрокуратуру взаємні звернення один на одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути