вівторок, 24 січня 2012 13:17

Кандидатів на округах від ПР будуть визначати на місцях, а не диктувати згори - "регіонал"

Кандидатів на округах від ПР будуть визначати на місцях, а не диктувати згори - "регіонал"

Народний депутат України від Партії регіонів Вадим Колесніченко повідомив, що головна стратегія виборчої кампанії ПР - спілкування з громадянами та об'єднання країни.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова" на каналі ICTV, повідомляє прес-служба партії.

"Я в черговий раз можу сказати від імені влади, та й від імені українського народу, що владі потрібна альтернатива. Є в нас ця альтернатива? На жаль, немає. Погано це? Однозначно погано. Що робить влада, щоб хоч якось підкріпити тих, хто сьогодні називає себе опозицією і дати їм майданчик, щоб вони могли працювати? Кожну середу на парламентському тижні опозиції запропоновано формувати порядок денний і доводити в парламентському залі об'єктивність тих чи інших пропозицій. Але в Україні немає об'єднаної опозиції", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі кандидати на номер один у Партії регіонів мають вади – експерт

Відповідаючи на запитання, скільки депутатів планує Партія регіонів мати у Верховній Раді, Колесніченко підкреслив: "Партія регіонів нічого не планує. Партія планує йти на вибори, як це належить для будь-якої партії, і перемагати як будь-яка партія, яка йде на вибори. Ми вважаємо, що у нас є підстава для того, щоб домагатися перемоги на виборах".

Парламентарій нагадав, що вибори до органів місцевого самоврядування підтвердили наявність демократії в ПР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Обиратимуть між тими, хто за Януковича, і тими, хто проти"

"Кандидати в місцеві органи влади висуваються місцевими партійними організаціями. Над ними не існує диктату центрального апарату Партії регіонів. Якщо місцева партійна організація зробила неправильний вибір і програла під час місцевих виборів - це їхня проблема. Але ми, безумовно, робимо з цього висновки, починаємо розбиратися", - аргументував депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція отримає близько 170 мандатів у новій Раді

Вадим Колесніченко також підкреслив, що стратегія для виборчої кампанії Партії регіонів дуже проста. "Ми повинні йти на вибори, зустрічатися з людьми, доводити об'єктивність тих реформ, які ми робимо, тому що 20 років в країні вони не проводилися. Ми повинні розмовляти з людьми, ми нікого не звинувачуємо ні в чому, ми пропонуємо людям думати і робити свій обгрунтований вибір. Тільки таким чином ми вважаємо, що можемо країну об'єднати, а не вести війну на взаємознищення тільки заради одного - заради міністерського крісла", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Кандидатів на округах від ПР будуть визначати на місцях, а не диктувати згори - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути