пʼятниця, 09 жовтня 2015 17:43

Кандидата від "Солідарності", який матюкав поліцейських, вигнали з партії

Кандидата від "Солідарності", який матюкав поліцейських, вигнали з партії

Кандидата в депутати Одеської міської ради від "Солідарності" Дмитра Шманова після скандального інциденту з поліцією вигнали з партії.

Про це повідомила прес-служба партії "Солідарність".

"Наша партія рішуче засуджує дії кандидата у депутати, який дозволив собі неналежну поведінку при спілкуванні з представниками правоохоронних органів. Дмитро Шманов визнає свою помилку і приносить свої вибачення співробітникам поліції", - наголошується в повідомленні.

"На жаль, сьогодні законодавство не дозволяє нам виключити кандидата зі списку. Проте Дмитро Шманов написав заяву, в якій він знімає з себе депутатські повноваження у разі проходження до міської ради по своєму округу", - повідомили в "Солідарності".

У партії додали, що також приносить свої вибачення і надалі також боротимуться за чистоту своїх рядів.

Нагадаємо, що кандидат у депутати Одеської міськради від партії "Солідарність" Дмитро Шманов разом зі своєю дружиною заважали співробітникам поліції складати протокол про ДТП за участю сина політика. Після того, як відео інциденту потрапило в інтернет, радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що партії, яка висунула Шманова кандидатом, потрібно змусити його відмовитися від участі у виборах.

Зараз ви читаєте новину «Кандидата від "Солідарності", який матюкав поліцейських, вигнали з партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути