четвер, 27 лютого 2014 10:51

Кадиров не виключає, що чеченці приїдуть у Крим "захищати Україну від терористів і бандитів"

Автор: topwar.ru
 

Голова Чеченської республіки Рамзан Кадиров заявив журналістам у Грозному, що чеченці готові бути миротворцями в Криму.

"Ми, якщо знадобиться, прийдемо їм на допомогу і не дамо ображати ні росіян, ні козаків, ні чеченців. Ми покликані захищати свої народи. І якщо знадобиться, готові стати спостерігачами, миротворцями, солдатами і захистити народ.", - сказав Кадиров.

"Це цілеспрямований тиск на Росію через Україну. Росія - сильна держава, і я впевнений, що керівництво країни зробить правильні кроки. Україну не можна віддавати в руки бандитів і терористів. Ми повинні захищати свій народ. Там проживає безліч чеченців, росіян, татар, козаків, і ми зобов'язані їх захистити, де б вони не знаходилися" - сказав Кадиров.

Глава Чеченської республіки вважає, що "всякого роду націоналісти" в Україні намагаються "прибрати до рук не тільки бізнес, а й майно людей, нажите за довгі роки чесною працею". За словами Кадирова, йдеться, в тому числі про майно чеченців, які є громадянами України.

"Це недозволено. Чеченці ніколи не претендували на чуже, але й своє нікому не віддадуть. Ми не дамо їх скривдити, де б вони не проживали. В Україні не повинні ображати людину, яка живе за законами цієї країни. На сьогоднішній день там твориться безлад, хаос, люди виходять на мітинги, вбивають держслужбовців", - говорить Кадиров.

Зараз ви читаєте новину «Кадиров не виключає, що чеченці приїдуть у Крим "захищати Україну від терористів і бандитів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути