пʼятниця, 17 червня 2016 22:19

Кабмін найближчим часом представить стратегію реформ охорони здоров'я

Кабмін найближчим часом представить стратегію реформ охорони здоров'я
rbc.ua

Кабінет міністрів України представить найближчим часом стратегію реформ охорони здоров'я.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочого сніданку з представниками ділових кіл у Нью-Йорку в п'ятницю, 17 червня, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу КМУ.

Глава уряду повідомив, що кілька тижнів тому провів зустріч з експертним середовищем, ініційовану представниками Світового банку. Розроблена ними модель реформи охорони здоров'я може бути взята за основу і реалізована, зазначив Володимир Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко видав наказ про обов'язкову відеофіксацію обшуків

За словами прем'єр-міністра, найближчим часом буде представлена ​​стратегія реформи охорони здоров'я, яка буде імплементована.

"Зміна системи фінансування охорони здоров'я, перехід на фінансування медичної послуги в перспективі, залучення страхової медицини в цей сектор, визнання всіх протоколів лікування, які існують в країні, введення державних стандартів - таким чином ми можемо сформувати нову систему охорони здоров'я в Україні", - зазначив він .

Прем'єр підкреслив, що старі підходи фінансування і надання медичних послуг в Україні повинні бути змінені таким чином, щоб система охорони здоров'я була здатна забезпечувати інвестиції в життя і здоров'я громадян.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін найближчим часом представить стратегію реформ охорони здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути