понеділок, 03 серпня 2015 15:04

До нової політсили регіональних лідерів приєднається ще одна партія - нардеп

До нової політсили регіональних лідерів приєднається ще одна партія - нардеп

Народний депутат України від Одеської області Антон Кіссе заявив, що долучається до нової політичної сили регіональних лідерів і запропонував назву "Наш край". Про це йдеться в заяві Антона Кіссе, розміщеній на його сайті.

"Україні потрібна нова політсила, яка здатна не тільки говорити про всіх благах децентралізації, а в першу чергу, нарешті, займеться реальним вирішенням проблем регіонів", - заявив Кіссе.

Народний депутат зазначив, що процеси конституційних змін та децентралізації, які проходять в країні, необхідно наповнити реальним змістом знизу, а не з гори.

На думку депутата, це під силу господарників та управлінців, які сьогодні об'єднуються в кожній області. Також він запропонував дати назву нової партії "Наш край".

"Програма партії "Наш край" повністю збігається з ініціативою, яку нещодавно озвучила ряд регіональних лідерів. Я кажу про створення нової всеукраїнської політсили для відстоювання інтересів громад, про що заявили екс-перший віце-мер Києва Олександр Мазурчак, мери Маріуполя та Миколаєва - Юрій Хотлубей і Юрій Гранатуров, а також екс-нардеп із Запоріжжя Сергій Кальцев і мій колега з ВР харків'янин Олександр Фельдман", - заявив Кіссе.

За словами народного депутата, він готовий не тільки брати участь у дискусії на Форумі регіональних лідерів, але і невідкладно розпочати роботу зі створення нової політсили.

Крім того, нардеп в заяві зазначив, що ні нинішня влада, ні так звана опозиція не можуть адекватно відчувати і представляти інтереси регіонів. Тому, на думку Кіссе, нова партія повинна стати третьою силою.

Нагадаємо, що в минулий четвер у Києві презентували створення нової регіональної сили всеукраїнського масштабу. На даний момент навколо ініціативи об'єдналися мери і відомі регіональні діячі.

Творці нової партії кажуть, що політики у Києві забули про регіонах і згадують про них лише під час виборів, яскравим прикладом чого є ситуація в Чернігові, а тому закликають усіх мерів та інших регіональних лідерів об'єднатися у велику політичну силу, щоб реально працювати над децентралізацією. Тому вони пропонують обговорити створення нової політсили на Форумі регіональних лідерів.

Зараз ви читаєте новину «До нової політсили регіональних лідерів приєднається ще одна партія - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути