пʼятниця, 06 квітня 2012 15:01

Із Тимошенко роблять серійного вбивцю?

Із Тимошенко роблять серійного вбивцю?
Віктор Небоженко. Фото: economic-ua.com

Заява генпрокурора Віктора Пшонки про те, що Віктор Ющенко наказав колишньому керівнику Генпрокуратури Святославу Піскуну закрити справу по ЄЕСУ, не є "наїздом" на колишнього президента.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

За його словами, зараз формується суспільна думка про те, що президент може сказати Генпрокурору, що той повинен виконати ту чи іншу підсудну дію. "Це означає, що як тільки знімуть цю владу, новий генпрокурор скаже, що мав розмову із Пшонкою, який сказав, що йому дзвонив президент Янукович і заявив: або всі опозиціонери мають сидіти у в'язниці, або завтра ти не прокурор. Таким чином демонструють, що наказ президента генпрокурору означає нормальну практику недемократичної держави. Нам пропонують авторитарні та кримінально методи сприймати як належне", - зазначив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко тиснув на Піскуна, щоб закрити справу проти Тимошенко - Пшонка

Небоженко зауважив, що Ющенка не чіпатимуть, тому що він уклав  угоду "про недоторканність в обмін на здачу влади".

"Він там прописав усе, аби забезпечити собі безпеку, бо пам'ятає, як громадськість намагалася посадити до в'язниці Кучму. Інше питання, що, певне, в угоді немає економічних інтересів Ющенка. Бо зараз у нього забирають прекрасну ділянку землі на Андріївському узвозі", - наголосив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новими справами проти Тимошенко влада промиває мозок виборцю - "бютівець"

"Зате проти Тимошенко відкрили чергову справу про те, що вона серійний вбивця. Після Щербаня будуть ще звинувачення. У Донецьку у 2000-ні роки загинуло дуже багато людей у боротьбі за власність. Це ж треба на когось "записати". Тимошенко в цьому сенсі для них ідеальна", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Із Тимошенко роблять серійного вбивцю?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути