Ексклюзиви
понеділок, 11 липня 2016 13:48

Із конфіскованих коштів Януковича 10 мільярдів піде на оборону, 18 - на соціальні видатки - Пашинський

Із конфіскованих коштів Януковича 10 мільярдів піде на оборону, 18 - на соціальні видатки - Пашинський

Верховна Рада має ухвалити закон про спецконфіскацію арештованих $1,5 млрд коштів Януковича, аби забезпечити потреби армії та належні соціальні виплати громадянам.

Про це заявив заступник голови фракції "Народний фронт", голова комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський під час виступу на погоджувальній раді.

"У нас на фронті 13 загиблих, 59 поранених. Це за 6 днів. У нас сьогодні виступило 40 осіб. Крім одного виступу, ніхто навіть про це не згадав. Нам розказували, що, виявляється, два роки тому до влади прийшов антисоціальний уряд. До цього при Януковичу був соціальний, а прийшов антисоциальный. Вам ще треба Кисельова цитувати, що Україна напала на Росію і має війну!", - обурено заявив Сергій Пашинський.

Голова Комітету з питань національної безпеки і оборони підкреслив, що ті, хто розказують про піклування за народ, "намертво стоять, аби кошти Януковича не були конфісковані до державного бюджету".

"Ще раз звертаю увагу, це дуже просто: і словом, і ділом 40 мільярдів гривень ми можемо конфіскувати до бюджету. Із них тільки 10 мільярдів йде на оборону. Наша фракція пропонує 18 мільярдів витратити на підвищення рівня життя. Тому коли нарозказують про турботу за населення, то потурбуйтесь", - зазначив представник "Народного фронту".

Сергій Пашинський закликав парламентських колег попрацювати заради країни не на телевізійних шоу, а шляхом законодавчої діяльності.

"Давайте повернемось на землю, де вбивають, де стріляють. Наші люди хочуть двох речей - це безпека наших сімей і нашого майбутнього, і друге - економічне зростання. І не жонглюйте, не брешіть, бо більша частина присутніх тут хоче розвалити цю державу з різних причин: хтось виконує доручення Кремля, хтось хоче на цих розвалинах облаштувати своє удільне князівство і там царювати.

Дорогі друзі! Ми створили армію, ми її озброюємо і не дамо розвалити цю державу!", - резюмував Пашинський.

Зараз ви читаєте новину «Із конфіскованих коштів Януковича 10 мільярдів піде на оборону, 18 - на соціальні видатки - Пашинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути