субота, 23 лютого 2013 18:50

З Гостинного двору невідомі прибрали автомобіль нардепа, аби припаркувався "Беркут"

З Гостинного двору невідомі прибрали автомобіль нардепа, аби припаркувався "Беркут"
Олександр Бригинець Фото: glavcom.ua

З Гостинного двору прибрали автомобіль нардепа Олександра Бригинця, бо він заважав припаркуватися "Беркуту".

"21 лютого ввечері мені зателефонували активісти, - розповідає Gazeta.ua Бригинець. - Повідомили, що мій автомобіль невідомо хто витягує з арки Гостинного двору і паркує в якомусь іншому місці. Вони були здивовані, бо згідно діючого законодавства, яке поки що ніхто не скасував, майно, в тому числі й автомобілі народного депутата є недоторканними. Автомобіль - ГАЗ-53. Це така будка, на якій меблі возили в радянський період. Транспортування цього автомобіля має певну складність – він не їздить. Тому свого часу ми його використали, щоби заблокувати вхід в Гостинний двір і не дозволити ввезення техніки. А потім, після славетної бійки, коли затримали близько 40 активістів і закрили периметр Гостинного двору і почали будівельні роботи, в цьому автомобілі, який на сленгу називається "бригантина", сиділи активісти. Бо іншого місця, де вони могли б погрітися, не було. Там, звичайно, не тепло, але, принаймні, не дощить і не сніжно".

За його словами, вчора автомобіль витягли і поставили на проїжджу частину.

"Без ніякого мого відома. Я спеціально ввечері пройшовся, подивився – таки да. Я, звичайно, буду звертатися з цього приводу в прокуратуру. Але достатньо прикольно, що на тому місці, де стояв мій автомобіль, тепер стоїть мікроавтобус "Беркута". Тобто, фактично, депутатське авто заважало припаркуватись "Беркуту", - додав народний обранець.

Зараз ви читаєте новину «З Гостинного двору невідомі прибрали автомобіль нардепа, аби припаркувався "Беркут"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути