субота, 26 квітня 2014 06:54

Італія готова підтримати нові санкції проти РФ

Італія готова підтримати нові санкції проти РФ
Фото: АР

Італія готова обговорювати і підтримати нові санкції щодо Росії через ситуацію навколо України, що погіршується, однак обмеження не повинні виходити за рамки "другої фази" і стосуватися економіки.

Про це заявила глава МЗС Італії Федеріка Могеріні за підсумками довгих телефонних переговорів з держсекретарем США Джоном Керрі, передає РИА Новости.

"У зв'язку з погіршенням ситуації (навколо України -Gazeta.ua) ми не відкидаємо обговорення в Євросоюзі нових заходів санкцій, які Італія готова підтримати, але які будуть залишатися в рамках так званої "другої фази", тобто цільових обмежень. Діалог залишається необхідним елементом, але якщо замість кроків вперед, які демонструють реальне бажання виконувати домовленості, ми щодня спостерігаємо погіршення ситуації, то необхідно продемонструвати чітку реакцію (міжнародного співтовариства), яка повинна бути єдиною і узгодженою", - заявила Могеріні.

Зараз ви читаєте новину «Італія готова підтримати нові санкції проти РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути