пʼятниця, 14 серпня 2015 13:44

Італійський суд заарештував Маркова

Італійський суд заарештував Маркова
timer.od.ua

Суд Генуї прийняв міру запобіжного заходу щодо екс-нардепа Ігоря Маркова - утримання під вартою.

Про це повідомив народний депутат України Андрій Лозовий у Facebook.

За словами Лозового, адвокат має право оскаржити запобіжний захід протягом 5 днів. "Від того, чи оскаржить, залежить і дата наступного судового засідання, на якому, очевидно, і буде розглянуто питання про екстрадицію Маркова в Україну", - припускає депутат.

Як повідомлялося, 12 серпня стало відомо, що Марков затриманий в Італії, Генпрокуратура готує документи на його екстрадицію. Італійська сторона чекає від української документи, необхідні для вирішення питання про екстрадицію політика.

При затриманні у нього було знайдено два паспорти - український і російський, тому італійці повідомили про затримання консульства України і РФ. У МЗС України повідомили, що дипломатичний паспорт Маркова був анульований після позбавлення його депутатського мандата в 2014 році.

З грудня 2014 року він перебуває у розшуку. Екс-нардеп підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство із завданням тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу. Марков у фракції Партії регіонів був представником "проросійського крила". Він критикував намір України підписати угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Зараз ви читаєте новину «Італійський суд заарештував Маркова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути