субота, 18 серпня 2012 01:24

Існує запит не просто на нові обличчя, а на нову якість у політиці — Павло Жебрівський

Існує запит не просто на нові обличчя, а на нову якість у політиці — Павло Жебрівський
zhzh.info

Голова політичної партії Українська платформа "Собор", народний депутат Павло Жебрівський упевнений в тому, що громадські авторитети, які йдуть до Верховної Ради у виборчому списку цієї партії, зможуть стати каталізатором політичних змін в країні.

Про це він заявив сьогодні на площі Лесі Українки біля ЦВК під час акції "Чому митці йдуть у політику", передає кореспондент Gazeta.ua.

"Я переконаний, що таким бойовим складом ці люди зможуть презентувати настрої суспільства і дати відповідь на ті запитання, які залишили без відповідей діючі політичні сили. Я вірю, що цей список переможе, бо разом з ним переможе суспільство", - наголосив голова партії.

Павло Жебрівський зазначив, що спочатку Українська платформа "Собор" не збиралась іти на вибори списком, доки на одному з округів Житомирської області він не почув вкотре, що люди зневірились в усіх і в усьому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми повернемо довіру до влади, бо ми її змінимо" - Огризко

"Ми вважаємо, що політики, які вже були при владі, в парламенті, повинні йти на мажоритарні округи і там отримати кредит довіри на подальше право займатися політикою. Понад 40% виборців не готові голосувати ні за кого. У суспільстві існує запит не просто на нові обличчя, а на нову якість. Тому Українська платформа "Собор" запропонувала свій список як стартовий майданчик для громадськості: митцям, науковцям, письменникам. Цим ми прагнемо зробити щеплення мораллю українській політиці", - акцентував Павло Жебрівський.

Політик зазначив, що скільки завгодно можна критикувати діючих політиків, але цього замало.

"Потрібно показувати нову якість і заперечувати гасла, що політика – брудна справа. Брудну справу роблять люди з брудними руками. У списку Української платформи "Собор" авторитетні постаті, про яких не потрібно багато говорити. Вони своїм попереднім життям довели, що є чистими, моральними, і цю якість вони обов'язково пронесуть і через заняття політикою", - підкреслив Павло Жебрівський.

Як відомо, у партійному списку Української платформи "Собор" письменники Віталій і Дмитро Капранови, дипломат Володимир Огризко, політолог Олександр Палій, кобзар Тарас Компаніченко, історик Михайло Кірсенко, поет Рауль Чілачава та інші митці.

Зараз ви читаєте новину «Існує запит не просто на нові обличчя, а на нову якість у політиці — Павло Жебрівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути