понеділок, 04 лютого 2013 16:42

"Інтер" стане більш лояльним до влади - Лігачова

"Інтер" стане більш лояльним до влади - Лігачова
Наталія Лігачова. Фото: www.telekritika.ua

Редакційна політика "Інтеру" з приходом нового власника стане менш критичною та менш збалансованою.

Таку думку Gazeta.ua висловила шеф-редактор "Телекритики" Наталія Лігачова, коментуючи інформацію про те, що Валерій Хорошковський продав акції UA Inter Media Group Дмитру Фірташу під тиском влади і наразі перебуває за кордоном.

Вона зауважила, що зміна керівництва "Інтеру" цілком може бути пов'язана із редакційною політикою телеканалу, яка останнім часом стала більш критичною до чинної влади.

"Редакційна політика телеканалу останнім часом змінилася досить суттєво. Так у новинах з'явилося більше критичної інформації, з'явилися експерти, у прямому ефірі звучала критика, зокрема навіть і на адресу Януковича. Хоча, звісно, критика все ж таки більше концентрувалася навколо чинного уряду та Азарова, і в меншій мірі зачіпала інтереси безпосередньо Януковича та його сім'ї", - пояснила Лігачова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада не має жодного відношення до продажу Хорошковським "Інтера" - "регіонал"

Крім того, однією із показників змін, які відбувалися на телеканалі, на її думку, стала звільнення Євгена Кисельова і перехід на "Інтер" Анни Безулик з її новою програмою "Справедливість".

"Думаю, що саме зміна редакційної політики каналу і призвела до того, що відбувалася ця угода (щодо продажу UA Inter Media Group — ред.)", - припустила шеф-редактор "Телекритики".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорошковського змусили продати "Інтер" - Сюмар

Вона також зауважила, що зміна в редакційній політиці "Інтера" почалася із жовтня минулого року. Однак більш різко вона змінилася вже після того, як Хорошковський вийшов зі складу уряду.

Зі зміною власника "Інтера", політика телеканалу знову може змінитися, припустила Лігачова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорошковський пояснив, чому продав "Інтер" Фірташу

"Я думаю, що у будь-якому випадку, чи то є домовленість між Хорошковським Фірташем, чи Фірташ виступає виключно інтересах сім'ї, все рівно редакційна політика телеканалу зараз зміниться. Думаю, вона стане менш критичною, менш збалансованою. Все рівно телеканал так чи інакше стане більш лояльним до влади. Та чи дотримається це до 2015 року, чи можуть бути якісь інші зміни - про це зараз судити важко", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" стане більш лояльним до влади - Лігачова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути