четвер, 11 жовтня 2012 16:49

Інший опозиційний кандидат зовсім не обтяжений великою совістю — Лук'яненко підтримав Донія

Інший опозиційний кандидат зовсім не обтяжений великою совістю — Лук'яненко підтримав Донія
Фото: ukranews.com

Дисидент Левко Лук'яненко підтримав нардепа від НУНС Олеся Донія, який йде самовисуванцем на мажоритарному окрузі №88 в Коломиї Івано-Франківської області, оскільки це найкращий кандидат від опозиційних сил.

Про це він повідомив у коментарі Gazeta.ua.

"Коли мова йде про один виборчий округ, то треба вибрати ту кандидатуру, яка одна є від опозиції. Ми ж говоримо про кандидатуру з опозиційних сил, бо по округу є кандидати від партії влади, і від комуністів, і від Партії регіонів. Нас же цікавить кандидатура від опозиційних сил. Ми прикинули, хто там є від опозиційних сил і прийшли до висновку, що найкращою кандидатурою є Доній. Якщо від опозиційних сил було б два кандидата, то виграв би представник від партії влади", - заявив колишній політвязень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" розуміють заслуги Донія і виставлять його єдиним кандидатом на окрузі?

В свою, чергу він додав, що стосовно інших округів віне заявляв, "бо це позиція Комітету опору диктатурі". "Якщо говорити про всю виборчу систему, то ми вже заявляли. КОД спеціально був створений для регулювання питання по всій Україні. І КОД діє по всій Україні, це наша загальна позиція, - підкреслив він.

"Що стосується округу Донія, якого ми підтримуємо...Там є різні кандидати, навіть від опозиції. Той кандидат, інший, від опозиції зовсім не дорівнює Донію. Коли прийшла необхідність визначитися, то ми чітко висловилися, що ми підтримуємо Донія. Я познайомився з Левицьким, коли був у Західних областях, і побачив, що цей чоловік не обтяжений великою совістю", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огляд київських мажоритарних округів, або чи всюди бабло переможе добро?

Нагадаємо, Левко Лук'яненко один із 44 представників української інтелігенції, хто підписав Відкритий лист до керівників партій "Батьківщина" та "УДАР" щодо підтримки Олеся Донія.

Зараз ви читаєте новину «Інший опозиційний кандидат зовсім не обтяжений великою совістю — Лук'яненко підтримав Донія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути