пʼятниця, 28 вересня 2012 12:45

Яценюк: В Україні відбувається "соціологічна вакханалія"

Яценюк: В Україні відбувається "соціологічна вакханалія"
Арсеній Яценюк каже, що наразі в Україні вібуваються "війна соціологій". Фото: obozrevatel.com

Голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляє, що в Україні отримати достовірне соціологічне дослідження, особливо в передвиборний період, вкрай складно.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "КоммерсантЪ-Украина": "Арсений Яценюк: сейчас с "регионами" мы идем нос в нос".

Відповідаючи на запитання видання, чому, згідно з соціологічними даними групи "Рейтинг", різниця між рейтингами Партією регіонів і Об'єднаної опозиції значно змінилася, в порівнянні з серпнем, Яценюк відповів, що в Україні відбуваються "соціологічні війни".

"Нещодавно ми отримали результати опитування, проведеного чотирма провідними соціологічними службами. Вони показали, що об'єднана опозиція "Батьківщина" випереджає Партію регіонів на 2%. Що відбулося за тиждень-другий? Це пояснюється одним - війна социологий", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній вирішив, що він автоматично потрапив у список ворогів опозиції

"Самі соціологи визнають, що в Україні відбувається "соціологічна вакханалія". Справжні рейтинги і рівень підтримки стануть відомі в день виборів - 28 жовтня. Що стосується коливання рейтингів, то це природний процес, оскільки всяка кампанія - це зростання і падіння", - додав політик.

Крім того, він розповів, що опозиція "винесла уроки для себе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок назвав Кличка і Королевську "третьою силою", яка після виборів підтримає "регіоналів"

"Головний урок - відсутність персоналізації кампанії. У Партії регіонів зрозуміло, хто її представляє: Янукович з Азаровим не злазили ні з одного ролика! Ну, окрім тих, де вони критикували нас. Така ж ситуація і в інших партіях - зрозуміло, хто обличчя цих партій. У своїй кампанії ми спробували піти від персоналізації - не виходить. Тому, по-перше, ми повертаємо обличчя нашої кампанії, по-друге - виходимо зі своїм чітким планом змін", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: В Україні відбувається "соціологічна вакханалія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути