вівторок, 31 січня 2017 01:04

Іноземний міністр слідкуватиме за корупцією в Україні

Іноземний міністр слідкуватиме за корупцією в Україні

Данія координуватиме проект підтримки боротьби з корупцією в Україні у рамках програми "Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу", заявив міністр закордонних справ Данії Андерс Самуельсен на зустрічі з главою українського уряду Володимиром Гройсманом,

Про це пише "Урядовий портал".

Данія розробляє середньострокову 5-річну стратегію щодо продовження підтримки реформ в Україні у сферах децентралізації, боротьби із корупцією, енергетики, державного управління.

Глава МЗС Данії наголосив, що Королівство продовжує підтримку України, засуджуючи незаконну анексію Криму Росією та порушення нею територіальної цілісності і суверенітету України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данія призначить "цифрового" посла

Сторони торкнулися питання забезпечення енергетичної безпеки в Європі, зокрема у контексті будівництва газопроводу "Північний потік-2".

Перелік країн, у яких корупцію сприймають найменше, очолюють Данія та Нова Зеландія (90 балів). За ними в першій десятці розташувалися Фінляндія, Швеція, Швейцарія, Норвегія, Сингапур, Нідерланди, Канада, Німеччина, Люксембург і Велика Британія.
Зараз ви читаєте новину «Іноземний міністр слідкуватиме за корупцією в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути