субота, 29 листопада 2014 04:59

Ілларіонов: "Домовлятися з Москвою - все одне, що домовлятися вночі з грабіжниками"

Ілларіонов: "Домовлятися з Москвою - все одне, що домовлятися вночі з грабіжниками"
joinfo.ua

Зрозуміти дії Росії щодо України, намагатися з нею домовитися - все одне, що домовлятися з грабіжниками в темному провулку. Про це сказав у п'ятницю російський експерт, радник Володимира Путіна у 2000 - 2005 роках, один із засновників російського Комітету солідарності з Майданом Андрій Ілларіонов, передає "Укрінформ".

Експерт сказав це в ефірі програми Шустер-Live, відповідаючи на запитання ведучого: чи можливо зрозуміти, чому Росія не хоче, щоб Україна вступала до НАТО та ЄС, та домовитися з нею.

"Я б використав таке порівняння... Ви опинилися на темній алеї вночі та на вас і на вашу сім'ю напали бандити. Ви спробуєте з ними домовитися?", - відповів Ілларіонов.

На його думку, основна мета Росії - контроль над Україною.

"У автора агресії проти України є план - встановити контроль над Україною. Він не приховував цього ніколи і зараз не приховує. Він діє в рамках цього плану, здійснює весь можливий тиск, і інформаційний, і воєнний, і енергетичний, і фінансовий. Його мета - щоб не було суверенної, незалежної України, чого він прагне досягнути всіма можливими засобами гібридної війни", - сказав екс-радник президента РФ.

Нагадаємо, днями Ілларіонов заявляв про загрозу розповсюдження терористичних актів по всій території України.

Зараз ви читаєте новину «Ілларіонов: "Домовлятися з Москвою - все одне, що домовлятися вночі з грабіжниками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути