середа, 15 січня 2014 11:38

Ігор Молоток: Громадськість чекає ухвалення держбюджету-2014

Ігор Молоток: Громадськість чекає ухвалення держбюджету-2014

Громадськість чекає ухвалення держбюджету-2014. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, голова підкомітету з питань інвестиційних програм Комітету Верховної Ради з питань бюджету Ігор Молоток, повідомляє прес-служба партії.

"Щоб економіка країни могла працювати, а люди могли своєчасно отримувати зарплату, стипендії, пенсії, соціальні виплати, бюджет повинен бути прийнятий. Сьогодні це один із найголовніших конструктивних кроків, який необхідно зробити спільно представникам і влади, і опозиції" , - зазначив народний депутат.

На його переконання, блокування трибуни опозицією в жадобі реваншу насамперед б'є по добробуту мільйонів українських громадян, роблячи їх заручниками чиїхось політичних амбіцій.

"Чому повинні страждати ті, хто чесно працюють, хто потребують соціальної підтримки держави?! Нехай опозиціонери приїдуть у районні центри і, дивлячись в очі пенсіонерам, скажуть: у країни не буде бюджету цього року, пенсію ви не отримаєте. Напевно, вони дуже відірвалися від людей, від їх потреб, ставлячи особисті політичні амбіції вище соціального благополуччя українських громадян", - наголосив Ігор Молоток.

 

Зараз ви читаєте новину «Ігор Молоток: Громадськість чекає ухвалення держбюджету-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути