середа, 21 серпня 2013 16:24

Холодну війну проти України в Росії розпочали безумці — нардеп

Холодну війну проти України в Росії розпочали безумці — нардеп
Сергій Соболєв. Фото: lenta-ua.net

Керівництво держави має бути присутнім на засіданні Національного круглого столу "Порозуміння заради європейського майбутнього", що відбудеться 23 серпня.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат від "Батьківщини" Сергій Соболєв.

"Якщо керівники по-іншому думають про європейські цінності, то вони не буде на цьому форумі. Найгірше, що може в цій ситуації бути — підрив єдиного напрямку, який на сьогоднішній день може об'єднати всіх українців. Ніяка інша тема не може цього зробити. Якщо ми не побачимо керівництво держави, це означатиме, що європейський вектор для них — лише гра та розмінна карта у великих геополітичних інтересах інших держав", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров каже, що в Україні "нова реалія": пільг від Митного союзу не буде

Політик зізнався що вірить не у щирість, а прагматизм президента, коли той говорить про європейський напрямок України.

"Прагматичні інтереси будь-якої людини, яка бажає для свого народу щастя, є європейський рух. А холодну війну із Україною через євроінтеграцію в Росії розпочали ті безумці, які не розуміють, що такі ситуації завжди для них закінчувалися поразкою. Так може бути і цього разу", - наголосив Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина закликає Росію не заважати Україні інтегруватися в ЄС

"Те, що зараз робить Росія по відношенню до України - це прагматичний інтерес російського керівництва, не а її народу. Але вони перші мають бути зацікавлені в тому, щоб так само рухатися в європейському напрямку. Бо 58 відсотків зовнішньо-торговельного балансу Росії полягає у відносинах із країнами ЄС, а лише 6 — із країнами так званого Митного союзу. Якби російське керівництво думало про свій народ, перше б пішло на домовленості із Європейським Союзом про зону вільної торгівлі та асоціацію. Але з цією ситуацією нехай розбирається російське населення", - зауважив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Холодну війну проти України в Росії розпочали безумці — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути