субота, 17 грудня 2016 21:45

Холодницький про заяви Онищенка: "Треба з цим закінчувати"

Холодницький про заяви Онищенка: "Треба з цим закінчувати"

Кримінальне провадження, відкрите за заявами нардепа Олександра Онищенка, закриють.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив керівник САП Назар Холодницький.

"Ми вкотре просимо надати всі необхідні матеріали. Замість цього, інформації і тих доказів, про які він говорить, ми не чуємо, бачимо тільки його інтерв'ю", - сказав керівник прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онищенко розповів, кому заплатив за місце в Раді

Холодницький заявив, що правоохоронці не повинні йти на поводу у нардепа.

"Треба з цим закінчувати... Якщо він протягом 10 днів не надасть інформації, що підтверджує ті слова, які він сказав, мабуть, провадження потрібно буде закривати. Тому що бути на повідку, грати в цей серіал, правоохоронні органи не повинні", - резюмував він.

Народний депутат Олександр Онищенко заявив, що депутати продають свої голоси у Верховній Раді. За його словами, купленими, зокрема, були голоси за призначення і відставку генпрокурора Віктора Шокіна, нове призначення Юрія Луценка і відставку з посади голови Служби безпеки Валентина Наливайченка.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник раніше заявив про готовність зустрітися з Онищенком у справі про його плівки в будь-якому місці, зручному двом сторонам.

Депутат від "Волі народу" Онищенко поїхав з України перед тим, як Верховна Рада дала згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності, затримання та арешт.

НАБУ підозрює Онищенка в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", унаслідок якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Холодницький про заяви Онищенка: "Треба з цим закінчувати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути