четвер, 11 квітня 2013 13:15

Хмельницький обклеїли зображенням сумського судді з "простреленою" головою
6

Фото: Фото: УП

У Хмельницькому розклеїли фото судді з червоною крапкою на голові, який підтвердив вирок двом авторам графіті з міткою на чолі особи, схожої на президента Віктора Януковича.

Як повідомив "Українській правді" читач, такі роздруківки були розклеєні 10 квітня на приміщенні Хмельницького апеляційного суду та на "сітілайтах" навколо.

На них зображений суддя сумського апеляційного суду Микола Гончаров із червоною крапкою на голові, подібною на ту, якою мітили фото схожого на президента чоловіка.

Аналогічне чорно-біле фото сумського судді з червоною цяткою в районі скроні було виявлено 9 квітня у Львові. Зображення розміщувалося на площі біля пам'ятника Королю Данилу, за 150 метрів від мерії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові "застрелили" суддю, який суворо покарав "художників" Януковича

Нагадаємо, що графіті з портретом людини, схожої на Януковича з цяткою на чолі вперше з'явилися у червні 2011-го у Львові. Тоді у ЗМІ здійнявся великий шум із цього приводу, порушили кримінальну справу. Міліції так і не вдалося знайти художників. Натомість портрети з'явилися в інших містах: Чернігів, Київ, Суми, Чернівецька область та Севастополь.

У Сумах міліції вдалося затримати авторів малюнку. Це були 4 молоді націоналісти. Троє з підозрюваних, крім "януковича", мали й інші епізоди. Четвертий – 25-річний Володимир Никоненко - більше не робив нічого протизаконного й перед цим не мав притягнення до кримінальної відповідальності. Проте суд визнав його винним у злочині й присудив рік обмеження волі з відбуванням у трудовій колонії.

Зараз ви читаєте новину «Хмельницький обклеїли зображенням сумського судді з "простреленою" головою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути