четвер, 21 листопада 2013 13:55

Хмельницька "Батьківщина" висловила недовіру Яценюку і "компанії" за зраду Тимошенко

Представники Хмельницької обласної партійної організації "Батьківщина" висловили недовіру лідерам опозиційних фракцій, звинувативши їх у зраді Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в їх відкритому заяві до громадян України, пише РБК-Україна

"Ми, представники Хмельницької обласної партійної організації ВО "Батьківщина", поділяємо стурбованість громадян! Як і мільйони українців, ми довго чекали рішучих дій від опозиційної трійці - Яценюка, Кличка і Тягнибока. Ми сподівалися, що ці троє чоловіків не тільки поведуть за собою країну, але і зможуть врятувати від янучарской помсти тендітну жінку, яка страждає за свою любов до країни - Юлію Володимирівну Тимошенко", - пишуть вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ганна Герман: Опозиція сама поставила під загрозу прийняття єврозакона про прокуратуру

Замість цього, за їх словами, опозиційні лідери зрадили Тимошенко.

"Але замість цього ми бачимо, що і Кличко, і Яценюк, і Тягнибок нахабно зрадили Юлю! Їм не потрібен конкурент на виборах, і не потрібна Юля на волі. Незрозумілі торги, які влаштували ці "лідери" навколо голосування за законопроекти про звільнення Тимошенко , тільки підтверджують цю думку!" , - констатують вони .

У зв'язку з цим, за їх словами, вся відповідальність за перебування Тимошенко у в'язниці лежить тепер на опозиційних лідерах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кокс з Квасневським пішли радитись до Рибака

"Тому ми, активісти Хмельницької обласної партійної організації ВО "Батьківщина", висловлюємо недовіру Арсенію Яценюку, Віталію Кличку та Олегу Тягнибоку! Ми вважаємо, що зрадники Юлі не мають права діяти від імені опозиції", - підкреслили вони.

Під заявою підписали керівники фракції партії "Батьківщина" Ізяславського та Славутського районних рад Л.Валігура і В.Яремчука, глава Чемеровецької районної партійної організації В.Мамчура , керівник фракції партії ВО " Батьківщина" Старокостянтинівської міської ради О.Возний , депутат Красилівського райради І . Книш , член бюро Славутської районної парторганізації П.Костюк , глава Новоушицької районної парторганізації В.Зварічук , глава Дунаєвецької районної парторганізації Ю.Поліщук, делегат XV обласної партійної конференції А.Дроздік.

Зараз ви читаєте новину «Хмельницька "Батьківщина" висловила недовіру Яценюку і "компанії" за зраду Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути