четвер, 21 червня 2012 15:11

Харківський губернатор обізвав депутатів Бундестагу "букашками"

Харківський губернатор обізвав депутатів Бундестагу "букашками"
Михайло Добкін бурхливо відреагував на вимогу розслідувати корупцію. Фото: tsn.ua

21 червня голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін під час сесії обласної ради, обізвав депутатів німецького парламенту "букашками".

Таку заяву він зробив у відповідь на вимоги обласної фракції "Батьківщина" провести розслідування ефективності використання грошей під час підготовки до Євро-2012.

"У багатьох складається враження, що ми придбали "Запорожець" за ціною "Мерседеса". Треба перевірити скільки було виділено коштів з різних фондів на ремонти фасадів будинків, будівництво та реконструкцію готелів і яка була наповненість цих об'єктів", - заявив депутат облради від БЮТ Іван Варченко.

Також опозиціонерові було цікаво дізнатися, скільки грошей витрачено на створення туристичної інфраструктури і як вони були використані під час Євро-2012.

"Крім того, слід оприлюднити дані про те, скільки грошей використано за тендерними процедурами, а скільки ні", - додав він.

У відповідь Михайло Добкін сказав, що розуміє, як важко пережити нечуваний успіх Євро-2012 всім недругам України, які створювали антиукраїнську піар-компанію у західній пресі.

"Я маю на увазі й тих букашек, які отримали депутатські посвідчення в Бундестазі та тих, хто пройшов по спискам БЮТ і КПУ", - заявив губернатор Харківщини.

Зараз ви читаєте новину «Харківський губернатор обізвав депутатів Бундестагу "букашками" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути