понеділок, 03 березня 2014 12:34

Губернатора Вінниччини представили під вигуки "ганьба"
5

Фото: Анна Бова

Сьогодні об 11 годині відбулось представлення нового губернатора Вінничини Анатолія Олійника.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Його призначили вчора. До 2010 року він керував Томашпільською облдержадміністрацією. З того часу був керівником сільгосппідприємства "Лан".

Представляти губернатора почав віце-прем'єр регіонального розвитку Володимир Гройсман. Мікрофони у сесійній залі були вимкнені, тому говорити доводилось голосно, щоб почули всі присутні. Гройсман якраз мав вручати букет троянд новому губернатору, коли до сесійної зали зайшов Януарій Шостак з мегафоном. Він заявив, що є представником "Батьківщини". Також оголосив, що цю кандидатуру ні з ким не обговорювали. Вигукнув "Ганьба". Присутні в залі теж почали кричати. Гройсман не встиг вручити квіти, відклав букет у бік та заявив, що квіти для жінок.

"Ця кандидатура ні з ким не обговорювалась. Ми не згодні з таким губернатором. Я особисто стояв під снайперськими пулями заради змін", - пояснив Шостак.

Наприкінці новому губернатору таки дозволили сказати кілька слів. Він зазначив, що під час керування районом багато зробив для району.

"Я теж стояв на майдані. З людьми з Томашпільського району мінявся кожні три дні, чергував і відстоював свою думку. Я буду боротися за те, щоб покращити ситуацію в області, об'єднати всіх", - зазначив Олійник.

33-річний Володимир Базелюк з партії "Свобода" теж не чув, щоб з ними обговорювали кандидатуру губернатора.

На місце очільника області збиралася йти лідер партії "Батьківщина" Людмила Щербаківська.

Зараз ви читаєте новину «Губернатора Вінниччини представили під вигуки "ганьба"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути