понеділок, 26 грудня 2011 19:24

Губернатор Тернопільщини тулиться в орендованій однокімнатці

Губернатор Тернопільщини тулиться в орендованій однокімнатці
Підприємець у с.Кам'янки віддав йому другий поверх будинку готельного типу

Голова Тернопільської обладміністрації Валентин Хоптян проживає в скромних умовах орендованої однокімнатної квартири. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання про свої житлові умови.

"Це ж, певне, добре, що я живу в Тернопільській області, а не в Хмельницькій (рідна область губернатора, — ред). Випрошувати гроші з бюджету на купівлю нової квартири було б неправильно – ви мене б не зрозуміли. Тож я живу в скромних умовах, знімаю однокімнатну квартиру", - зазначив Хоптян.

Губернатор не уточнив, де саме орендує житло, і скільки за це платить. Однак Gazeta.ua стало відомо про те, що Валентин Хоптян має й інше місце для життя на Тернопільщині.

Після того, як він пішов працювати в область, то поселився в селі Кам'янки за 30 км від обласного центру. Місцевий підприємець, за розповідями мешканців, віддав йому весь другий поверх будинку готельного типу.

"Цьому підприємцю пізніше адміністрація виділила 190 гектарів землі, з яких хотіли отримати особисті паї 150 мешканців села. Після того, як ми пікетували адміністрацію, і пішла інформація, що Хоптян тут живе. Він, кажуть, зняв десь в місті квартиру. Буває тут дуже часто, але вже постійно не ночує", - розповів мешканець Кам'янок Микола Негода.

Голова адміністрації не заперечує, що жив у підприємця в Кам'янках, однак не захотів відповідати на запитання, чи справді той отримав за це 190 га землі з земель резерву.

„Хто звертався і хто виграв конкурс, той і отримав", - заявив губернатор.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Тернопільщини тулиться в орендованій однокімнатці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути