середа, 25 грудня 2013 17:31

Губернатор Черкащини заперечив свою причетність до відкриття кримінальних справ проти євромайданівців

Губернатор Черкащини заперечив свою причетність до відкриття кримінальних справ проти євромайданівців
Сергій Тулуб Фото: rudenko.kiev.ua

Сергій Тулуб, голова Черкаської облдержадміністрації, повідомив журналістам, що черкаським євромайданівцям не загрожують репресії.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Кожного вечора збираються люди, які хочуть цього, висловлюють свої думки, свою позицію. Їм ніхто не заважає. Якщо були якісь правопорушення з боку тих, хто там бував, то за це їх, мабуть,  притягають до відповідальності, - прокоментував голова обласної адміністрації. - Закон для всіх один. До всіх однаковий підхід — порушили законодавство, будь ласка, відповідайте. Верховна Рада прийняла закон, президент його підписав, значить він буде розповсюджуватися на тих, хто попав під це питання до правоохоронних органів. Вони об'єктивно розглядають всі випадки. Там же були і хуліганські випадки, хтось вкрав європрапор. Це треба розслідувати", - заявив чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не виключаю, що до побиття Чорновол причетний Тулуб - Булатецький

Також Тулуб заперечив свою причетність до відкриття кримінальних справ проти євромайданівців.

"Команд ніхто не має права давати, їх ніхто не давав. Те, що робили політичні партії, то їхня позиція. Сьогодні відбуваються там зібрання, попри рішення суду. Їх попереджають судові виконавці. Вони будуть притягнуті до відповідальності, якщо ці правопорушення перейдуть зі стадії мирних у якісь інші. Гарячі голови з ватажків, намагаються потягнути людей за собою до кардинальних дій. Якщо буде порушений закон, то вони будуть притягнуті до відповідальності. Не тому, що вони на майдані, а тому що закликають людей порушити конституційний лад".

Нагадаємо, що проти черкащан Максима Булатецького та  Ярослава Приходька порушили кримінальні справи за події 11 грудня, коли група активістів і депутатів Черкаської міської ради підняли біля адміністративної будівлі мерії прапор Євросоюзу. Міліція проводить слідчі дії, з Максима Булатецького суд взяв особисте зобов'язання, він не має права залишати Черкаси.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Черкащини заперечив свою причетність до відкриття кримінальних справ проти євромайданівців ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути