понеділок, 13 лютого 2012 12:09

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Гроші за "тушку" у БЮТі пообіцяли віддати хворим дітям

Гроші за "тушку" у БЮТі пообіцяли віддати хворим дітям

Депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" передадуть гроші, отримані Романом Забзалюком від Ігоря Рибакова, на лікування хворим дітям.

Як повідомляє "Комерсант-Україна" у публікації "Дітям дадуть хабар", про це повідомив глава фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

"До депутатів нашої фракції з проханням допомогти з лікуванням дітей звертаються багато сімей. Сума, отримана Романом Забзалюком від Ігоря Рибакова, буде розподілена між хворими дітьми. Після цього ми відзвітуємо перед суспільством, куди пішли ці гроші", - заявив він, підкресливши, що це рішення було прийнято "до вимоги Рибакова".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забзалюк: У Рибакова кожне друге слово - мат і вульгарщина

Зазначимо, що в п'ятницю, 10 лютого, голова групи "Реформи заради майбутнього" ??зажадав від пана Забзалюка віддати надані йому кошти "хворим дітям".

"Ми даємо Забзалюку час до понеділка: якщо до 10:00 ранку понеділка, 13 лютого він не передасть публічно гроші, які ми дали йому на лікування, в одну із дитячих лікарень України (на його вибір), ми будемо вимагати негайного арешту афериста і злодія", - наголосив він.

У той же час, раніше Забзалюк заявляв, що отримані ним від "спецоперації" в парламенті кошти "будуть спрямовані на агітаційну і пропагандистську роботу серед жителів однієї з південних областей України".

Зараз ви читаєте новину «Гроші за "тушку" у БЮТі пообіцяли віддати хворим дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути