пʼятниця, 14 жовтня 2011 13:23

Громадські організації дали Верховній Раді час на саморозпуск до 3 листопада

Громадські організації дали Верховній Раді час на саморозпуск до 3 листопада

Всеукраїнський форум громадських організацій вимагає негайно розпустити Верховну Раду і провести вибори депутатів.

Відповідне звернення було прийнято на форумі громадських організацій України в п'ятницю в Києві. Форум був ініційований ВГО "Ніхто крім нас", співорганізаторами виступили ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевої Революції", Громадський комітет "Наступ", 17 інших громадських організацій і об'єднань. На форум зібралося до 200 осіб.

"Своєю безвідповідальною, антинародною і антидержавницькою діяльністю ви остаточно вичерпали ліміт нашого терпіння. Ви дискредитували себе щоденним звуженням і скасуванням соціальних, економічних та громадянських прав і свобод, погіршенням нашого життя", - йдеться у зверненні до парламенту.

Автори звернення вважають, що Верховна Рада "у тому вигляді, якою вона є зараз, не відповідає своєму покликанню", а "повернути життя на краще можливо лише змінивши склад законодавчого органу".

Всеукраїнський форум називає парламент нелегітимним, прийняті ним закони непрофесійними і антисоціальними. У документі наголошується, що форум громадських організацій дає парламенту строк до 3 листопада, щоб саморозпуститися. У цей день вони обіцяють провести у всіх регіонах біля обласних рад свої акції.

В іншому випадку, стверджують у Всеукраїнському форумі громадських організацій, 5 листопада в Києві пройдуть аналогічні акції та громадські збори.

Текст звернення буде направлений президентові України Віктору Януковичу.

Зараз ви читаєте новину «Громадські організації дали Верховній Раді час на саморозпуск до 3 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути